Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord.

Oplossingsgerichte sekstherapie

Problemen met goesting, opwinding, orgasme? Pijn bij het vrijen of vaginisme? Niet mainstream seksuele voorkeuren en verlangens? Sekstherapie, bij uitstek vanuit een oplossingsgericht kader, kan jou als hulpverlener helpen om de aspiraties van de WHO voor jou cliënten waar te maken: Seksuele gezondheid én dus plezierige seksuele ervaringen voor de mensen/koppels die bij jou komen aankloppen met eender welke hulpvraag m.b.t. seksualiteit.

Binnen deze tweedaagse ligt de focus op samen met onze cliënten stappen zetten richting het door hun gewenste seksleven, zonder vooroordelen m.b.t. hoe dit er net uit ziet. Specifiek wordt aandacht besteed aan het leren parten over seksualiteit op een verbindende manier, oplossingsgericht doorvragen op seksuele gewoontes en het matchen van kennis over specifieke seksuele problemen met het opzetten van een therapeutisch proces volgens het Brugs Model.

Bestanden

Oplossingsgerichte sekstherapie
schedule 2 sessies
calendar_today
11 dec. 2023
09:30 -17:00
Oplossingsgerichte sekstherapie place Antwerpen Stuivenberg
calendar_today
12 dec. 2023
09:30 -17:00
Oplossingsgerichte sekstherapie place Antwerpen Stuivenberg
sell€ 270,00
inschrijven