Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord.

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /data/sites/web/korzybskibe/www/views/docent.php on line 12

Hannelore Volckaert

Startte haar coaching activiteiten 18 jaar geleden met het begeleiden van jongeren en pleegouders in de bijzondere jeugdzorg en van leerkrachten en leerlingen op school.  Volgde de vierjarige opleiding tot oplossingsgericht cognitief therapeut aan het Korzybski Instituut in Brugge.  Publiceerde samen met een collega een boek over oplossingsgericht werken met mensen met autisme.
Adres: Grotenbergestraat 18, 9620 Zottegem

Telefoon: . +32 472 71 63 41

Mailadres : Hannelore@makemefly.be

Opleiding:
Licentiaat in de pedagogische wetenschappen, richting orthopedagogiek aan de KUL (1997), afgestudeerd met onderscheiding
Psychotherapeute in de oplossingsgerichte cognitieve – en systeemtherapie aan het Korzybski-instituut te Brugge (vierjarige therapieopleiding, afgestudeerd in 2010)
Werk en functies:
Ervaring in profit en non-profit. specialisatie jeugdwerk en onderwijs
Docent aan het Korzybski-instituut sinds 2013
Freelancer voor Ilfaro sinds 2012, met 5-tal studie- en verdiepingsdagen op jaarbasis
Expertise in autisme
Bijkomende activiteiten:
Als voormalig managing director van een organisatie voor volwasseneneducatie en vervolgens als freelance trainer en coach, verzorgde zij opleidingen en faciliteerde zij groepstrajecten. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk voor training en therapie van waaruit zij individuen en gezinnen begeleid.
Het coachen van professionals in hun professionele keuzes en opties is hiervan een verdere uitdieping.
Publicaties:
Samen met Els Mattelin auteur van “Oplossingsgsericht aan de slag met mensen met autisme”

keyboard_arrow_leftTerug naar overzicht